Fire drept og titalls skadet i gasseksplosjon

  Minst fire mennesker ble drept og rundt femti såret i en eksplosjon i Netanya torsdag kveld. Eksplosjonen ble utløst i en gasstank. Tre av de drepte er kvinner, to i 40-årene og en i 20-årene. Av de sårede har tre av dem pådratt seg moderate skader, mens resten ble lettere skadet. En mann som ble […]

  MIFF trenger flere medlemmer for å bekjempe Israelhat og jødehat. Klikk her og bli medlem gratis ut året.

  Minst fire mennesker ble drept og rundt femti såret i en eksplosjon i Netanya torsdag kveld. Eksplosjonen ble utløst i en gasstank. Tre av de drepte er kvinner, to i 40-årene og en i 20-årene. Av de sårede har tre av dem pådratt seg moderate skader, mens resten ble lettere skadet.
  En mann som ble sett i nærheten av gasstanken timer før eksplosjonen ble tatt inn til avhør av politiet. Han ble siden sluppet fri, men arrestert på ny etter eksplosjonen.
  Politiet sier de tror gasstanken enten lakk, eller at den ble sprengt i luften med overlegg. En gassekspert som ble innkalt til stedet før eksplosjonen, som klagde på gasslukt, har også blitt avhørt av politiet. Hele fasaden av en fireetasjers boligbygning hvor gasstanken stod falt sammen.

  Forrige artikkel– Støre er klar over problemet
  Neste artikkelArabere ønsker en “brud” til Shalit
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no
  - Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -