Fire drept og titalls skadet i gasseksplosjon

  Minst fire mennesker ble drept og rundt femti såret i en eksplosjon i Netanya torsdag kveld. Eksplosjonen ble utløst i en gasstank. Tre av de drepte er kvinner, to i 40-årene og en i 20-årene. Av de sårede har tre av dem pådratt seg moderate skader, mens resten ble lettere skadet. En mann som ble sett i nærheten av gasstanken timer før eksplosjonen ble tatt inn til avhør av politiet. Han ble siden sluppet fri, men arrestert på ny etter eksplosjonen. Politiet sier de tror gasstanken enten lakk, eller at den ble sprengt i luften med overlegg. En gassekspert som ble innkalt til stedet før eksplosjonen, som klagde på gasslukt, har også blitt avhørt av politiet. Hele fasaden av en fireetasjers boligbygning hvor gasstanken stod falt sammen.
  ISRAEL ER UNDER ANGREP!

  Minst fire mennesker ble drept og rundt femti såret i en eksplosjon i Netanya torsdag kveld. Eksplosjonen ble utløst i en gasstank. Tre av de drepte er kvinner, to i 40-årene og en i 20-årene. Av de sårede har tre av dem pådratt seg moderate skader, mens resten ble lettere skadet.
  En mann som ble sett i nærheten av gasstanken timer før eksplosjonen ble tatt inn til avhør av politiet. Han ble siden sluppet fri, men arrestert på ny etter eksplosjonen.
  Politiet sier de tror gasstanken enten lakk, eller at den ble sprengt i luften med overlegg. En gassekspert som ble innkalt til stedet før eksplosjonen, som klagde på gasslukt, har også blitt avhørt av politiet. Hele fasaden av en fireetasjers boligbygning hvor gasstanken stod falt sammen.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise