IHH trekker seg fra Gaza-flåten

  Den tyrkiske organisasjonen IHH har trukket sin deltakelse i skipsflåten til Gaza-stripen senere denne måneden. Grunnen som oppgis er “tekniske årsaker”, skriver Ha’aretz. På en pressekonferanse i Istanbul fredag hevdet IHH-medlemmer at havnemyndighetene ikke ville gi gruppen den nødvendige godkjennelsen for skipet deres Mavi Marmara. De skipene som fortsatt er reiseklare skal forsøke å bryte den […]

  Den tyrkiske organisasjonen IHH har trukket sin deltakelse i skipsflåten til Gaza-stripen senere denne måneden. Grunnen som oppgis er “tekniske årsaker”, skriver Ha’aretz.
  På en pressekonferanse i Istanbul fredag hevdet IHH-medlemmer at havnemyndighetene ikke ville gi gruppen den nødvendige godkjennelsen for skipet deres Mavi Marmara.
  De skipene som fortsatt er reiseklare skal forsøke å bryte den israelske sjøblokaden av Gaza-stripen. Israel understreker nødvendigheten av denne blokaden, for å forhindre at Hamas og andre terrorgrupper får tak i våpen.

  Forrige artikkelVed palestinsk stat avviser Israel tidligere avtaler
  Neste artikkelBarak: – 50 prosent sjanse for samtaler før september
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no