Ved palestinsk stat avviser Israel tidligere avtaler

  Fredag truet utenriksminister Avigdor Lieberman med at Israel vil trekke seg fra tidligere inngåtte avtaler med palestinerne, dersom PA fortsetter veien mot anerkjennelse av en palestinsk stat i FN. Det inkluderer også Oslo-avtalene. Lieberman kom med uttalelsen under et møte i Jerusalem med EUs utenriksminister Katherine Ashton. - Det ensidige tiltaket inn mot FN er slutten på Oslo-avtalene og vil være et brudd på avtalene vi har signert fram til nå, forklarte lederen i Israel Beiteinu. - Israel vil ikke lenger være forpliktet på avtalene vi har signert med palestinerne de siste atten årene, la han til. Ashton skal møte statsminister Benjamin Netanyahu på søndag.

  «Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

  Fredag truet utenriksminister Avigdor Lieberman med at Israel vil trekke seg fra tidligere inngåtte avtaler med palestinerne, dersom PA fortsetter veien mot anerkjennelse av en palestinsk stat i FN. Det inkluderer også Oslo-avtalene.
  Lieberman kom med uttalelsen under et møte i Jerusalem med EUs utenriksminister Katherine Ashton.
  – Det ensidige tiltaket inn mot FN er slutten på Oslo-avtalene og vil være et brudd på avtalene vi har signert fram til nå, forklarte lederen i Israel Beiteinu.
  – Israel vil ikke lenger være forpliktet på avtalene vi har signert med palestinerne de siste atten årene, la han til.
  Ashton skal møte statsminister Benjamin Netanyahu på søndag.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Ingen artikler å vise