Ved palestinsk stat avviser Israel tidligere avtaler

  Fredag truet utenriksminister Avigdor Lieberman med at Israel vil trekke seg fra tidligere inngåtte avtaler med palestinerne, dersom PA fortsetter veien mot anerkjennelse av en palestinsk stat i FN. Det inkluderer også Oslo-avtalene. Lieberman kom med uttalelsen under et møte i Jerusalem med EUs utenriksminister Katherine Ashton. – Det ensidige tiltaket inn mot FN er […]

  Fredag truet utenriksminister Avigdor Lieberman med at Israel vil trekke seg fra tidligere inngåtte avtaler med palestinerne, dersom PA fortsetter veien mot anerkjennelse av en palestinsk stat i FN. Det inkluderer også Oslo-avtalene.
  Lieberman kom med uttalelsen under et møte i Jerusalem med EUs utenriksminister Katherine Ashton.
  – Det ensidige tiltaket inn mot FN er slutten på Oslo-avtalene og vil være et brudd på avtalene vi har signert fram til nå, forklarte lederen i Israel Beiteinu.
  – Israel vil ikke lenger være forpliktet på avtalene vi har signert med palestinerne de siste atten årene, la han til.
  Ashton skal møte statsminister Benjamin Netanyahu på søndag.

  Forrige artikkel– Norsk presse gir ikke lesere motstandskraft mot antisemittisme
  Neste artikkelIHH trekker seg fra Gaza-flåten
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no