Barak stanser utlevering av lik

  Forsvarsminister Ehud Barak har innstilt samtalene med PA om utlevering av lik til palestinske terrorister. Barak frykter at utlevering av noen av palestinerne på listen kan svekke Israels forhandlingsposisjon for å få frigjort Gilad Shalit som sitter i fangenskap hos Hamas-regimet på Gaza-stripen. To av navnene på listen skal være Awadallah-brødrene, framstående medlemmer av Hamas, ifølge Ha'aretz. Barak innstilte samtalene i siste øyeblikk, ettter at IDFs informasjonsavdeling hadde bekreftet at utleveringen skulle skje.

  Forsvarsminister Ehud Barak har innstilt samtalene med PA om utlevering av lik til palestinske terrorister. Barak frykter at utlevering av noen av palestinerne på listen kan svekke Israels forhandlingsposisjon for å få frigjort Gilad Shalit som sitter i fangenskap hos Hamas-regimet på Gaza-stripen. To av navnene på listen skal være Awadallah-brødrene, framstående medlemmer av Hamas, ifølge Ha’aretz.
  Barak innstilte samtalene i siste øyeblikk, ettter at IDFs informasjonsavdeling hadde bekreftet at utleveringen skulle skje.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelMIFF taler Israels sak på stand
  Neste artikkelGresk kystvakt stanset nytt Gaza-skip
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise