Trefning ved grensen til Gaza

  En israelsk soldat fikk lettere skader torsdag morgen, da en veibombe eksploderte i nærheten av en stridsvogn som opererte nær grensegjerdet mot Gaza. Soldaten fikk skader av splinter i bomben, men stridsvognen ble ikke skadet. Palestinske kilder sier tre bulldosere og fem stridsvogner tok seg inn på Gaza-stripen, omkring 300 meter forbi grensegjerdet i retning […]

  En israelsk soldat fikk lettere skader torsdag morgen, da en veibombe eksploderte i nærheten av en stridsvogn som opererte nær grensegjerdet mot Gaza. Soldaten fikk skader av splinter i bomben, men stridsvognen ble ikke skadet.
  Palestinske kilder sier tre bulldosere og fem stridsvogner tok seg inn på Gaza-stripen, omkring 300 meter forbi grensegjerdet i retning byen Khan Younis. IDF opplyser at det ble åpnet ild som svar på palestinsk rakettangrep, og det er ikke noen bekreftelse fra israelske kilder på at styrken beveget seg inn på Gaza-stripen.
  Natt til onsdag angrep israelske luftstyrker en terrorist-tunnel nord på Gaza-stripen. Ingen personer kom til skade. Tirsdag ble to terrorister fra Global Jihad drept i et luftangrep da de forberedte å avfyre raketter inn i Israel.

  Forrige artikkelIAEA-sjef er “temmelig bekymret”
  Neste artikkelStanset Dagan og Ashkenazi et angrep mot Iran?
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.