Flertall av israelere støtter antiboikott-lov

  52 prosent av israelerne støtter den nye antiboikott-loven som ble vedtatt av Knesset mandag. 31 prosent er imot, i følge en meningsmåling som ble publisert på den høyreorienterte nettsiden Srugim tirsdag. Meningsmålingen ble tat opp tidlig tirsdag morgen, dagen etter at vedtaket ble fattet. Det blir ikke opplyst hvor mange som deltok i målingen, men 43 […]

  MIFF trenger flere medlemmer for å bekjempe Israelhat og jødehat. Klikk her og bli medlem gratis ut året.

  52 prosent av israelerne støtter den nye antiboikott-loven som ble vedtatt av Knesset mandag. 31 prosent er imot, i følge en meningsmåling som ble publisert på den høyreorienterte nettsiden Srugim tirsdag. Meningsmålingen ble tat opp tidlig tirsdag morgen, dagen etter at vedtaket ble fattet. Det blir ikke opplyst hvor mange som deltok i målingen, men 43 prosent sier de tror loven vil skade Israels omdømme i verden.

  Forrige artikkelFor og imot antiboikott-loven
  Neste artikkelDerfor støtter jeg Israel
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
  - Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -