Nye rakettangrep fra Gaza-stripen

  En Kassam-rakett avfyrt av terrorister på Gaza-stripen eksploderte på et jorde i nærheten av en kibbutz i Sha’ar Hanegev onsdag morgen. Senere på dagen slo en annen rakett ned i Eshkol-området. Det blir ikke rapportert om skader i angrepene. Natt til onsdag gjennomførte israelske luftstyrker et angrep mot to mål nord på Gaza-stripen som de […]

  MIFF trenger flere medlemmer for å bekjempe Israelhat og jødehat. Klikk her og bli medlem gratis ut året.

  En Kassam-rakett avfyrt av terrorister på Gaza-stripen eksploderte på et jorde i nærheten av en kibbutz i Sha’ar Hanegev onsdag morgen. Senere på dagen slo en annen rakett ned i Eshkol-området. Det blir ikke rapportert om skader i angrepene.
  Natt til onsdag gjennomførte israelske luftstyrker et angrep mot to mål nord på Gaza-stripen som de opplyser ble brukt til produksjon av våpen. Direkte treff ble registrert i begge tilfeller, opplyser IDF.
  Angrepene var en reaksjon på to rakettangrep mot Israel tirsdag kveld

  Forrige artikkelHøyesterett må ikke blande seg
  Neste artikkelFor og imot antiboikott-loven
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
  - Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -