Netanyahu bøyde ikke av for Lieberman

  Utenriksminister Avigdor Lieberman (Israel Beiteinu) har krevd at hele regjeringskoalisjonen støtter deres forslag om å opprette en komité som kan granske organisasjoner “som skader IDF og deres soldater”, og spesielt deres finansiering fra utenlandske givere. Dette blir avvist av statsminister Benjamin Netanyahu, som heller ikke støtter opprettelsen av en slik komité. – Men det er […]

  Utenriksminister Avigdor Lieberman (Israel Beiteinu) har krevd at hele regjeringskoalisjonen støtter deres forslag om å opprette en komité som kan granske organisasjoner “som skader IDF og deres soldater”, og spesielt deres finansiering fra utenlandske givere. Dette blir avvist av statsminister Benjamin Netanyahu, som heller ikke støtter opprettelsen av en slik komité.
  – Men det er dem som er uenig, og jeg vil gi dem mulighet til å stemme slik de vil, sier Netanyahu. Når statsministeren og flere andre i hans Likud-parti går åpent ut mot forslaget til Israel Beiteinu, vil det neppe få flertall i Knesset.
  Israel Beiteinu ser på Netanyahus avgjørelse som en angrep på partiet, og lover at det vil få konsekvenser for deres stemmegivning i framtiden.

  Forrige artikkelIDF rammet seks mål på Gaza-stripen
  Neste artikkel73 prosent av palestinerne støtter religiøs lengsel etter å drepe jøder i Hamas-charteret
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.