81 prosent av amerikanske jøder avviser tvunget retur til 1967-linjer

  81 prosent av amerikanske jøder erklærer seg uenig med sin egen president, som har bedt Israel og palestinerne starte forhandlinger på grunnlag av 1967-linjene med landbytter som man blir enige om. Hele 88 prosent støtter Benjamin Netanyahus krav om at palestinerne anerkjenner Israel som en jødisk stat. 65 prosent sier de har et positivt eller […]

  81 prosent av amerikanske jøder erklærer seg uenig med sin egen president, som har bedt Israel og palestinerne starte forhandlinger på grunnlag av 1967-linjene med landbytter som man blir enige om.
  Hele 88 prosent støtter Benjamin Netanyahus krav om at palestinerne anerkjenner Israel som en jødisk stat.
  65 prosent sier de har et positivt eller noe positivt syn på Netanyahu. 20 prosent uttrykker et negativt syn.
  54 prosent tror “den arabiske våren” kan få mer negative enn positive følger for Israel.
  Meningsmålingen ble gjennomført for organisasjonen Secure America Now blant seks hundre amerikanske jøder, og har en feilmargin på fire prosentpoeng.

  Forrige artikkel73 prosent av palestinerne støtter religiøs lengsel etter å drepe jøder i Hamas-charteret
  Neste artikkelTidsspørsmål før Assad faller
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
  - Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -