Tidsspørsmål før Assad faller

  Det er bare et tidsspørsmål før regimet til Syrias president Bashar Assad faller, mener israelske eksperter. Allerede i juni sa forsvarsminister Ehud Barak at Assad-regimet neppe kom til å vare lengre enn noen måneder. I løpet av de tre siste månedene skal mer enn to tusen syriske soldater ha desertert. Stadig flere demonstranter viser seg […]

  MIFF trenger flere medlemmer for å bekjempe Israelhat og jødehat. Klikk her og bli medlem gratis ut året.

  Det er bare et tidsspørsmål før regimet til Syrias president Bashar Assad faller, mener israelske eksperter. Allerede i juni sa forsvarsminister Ehud Barak at Assad-regimet neppe kom til å vare lengre enn noen måneder.
  I løpet av de tre siste månedene skal mer enn to tusen syriske soldater ha desertert. Stadig flere demonstranter viser seg på gatene i protest mot regimet, til tross for at myndighetene har drept mer enn 1500 sivile og fengslet 12.000.
  I går skal minst 32 sivile ha blitt drept av syriske sikkerhetsstyrker, 23 av dem i hovedstaden Damaskus.

  Forrige artikkel81 prosent av amerikanske jøder avviser tvunget retur til 1967-linjer
  Neste artikkelMIFF i Søndagsavisa på NRK P2
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
  - Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -