IDF svarer med aksjoner mot terrormål

  Israelske luftstyrker har rammet flere terrormål på Gaza-stripen i morgentimene torsdag, opplyser palestinske kilder. Hittil har det ikke kommet noen meldinger om skadde i aksjonene, som kommer som et direkte svar på Grad-angrepene dagen før.

  Israelske luftstyrker har rammet flere terrormål på Gaza-stripen i morgentimene torsdag, opplyser palestinske kilder. Hittil har det ikke kommet noen meldinger om skadde i aksjonene, som kommer som et direkte svar på Grad-angrepene dagen før.

  Forrige artikkelEtter terroren
  Neste artikkelIsrael angrepet med Grad-raketter fra Gaza
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.