Egypt starter militæroperasjon mot al-Qaida og beduinterrorister i Sinai

  Egypt innledet søndag en større militæroperasjon for å gjenvinne kontrollen av Sinai-halvøya, etter at anarki utviklet seg i området etter revolusjonen i landet i vår. Operasjonen er rettet mot det myndighetene kaller al-Qaida og beduinterrorister. Ifølge Jerusalem Post rykket omkring tusen soldater inn på Sinai søndag, og inntok posisjoner i nærheten av El-Arish og Rafah. Israelske myndigheter hilser operasjonen velkommen, og håper egypterne også vil gripe inn mot våpensmuglerne som forsyner Hamas og andre terrorgrupper på Gaza-stripen med våpen. - Vi ønsker ikke at Sinai skal bli en base for terror, sier en israelsk tjenestemann.
  ISRAEL ER UNDER ANGREP!

  Egypt innledet søndag en større militæroperasjon for å gjenvinne kontrollen av Sinai-halvøya, etter at anarki utviklet seg i området etter revolusjonen i landet i vår. Operasjonen er rettet mot det myndighetene kaller al-Qaida og beduinterrorister.
  Ifølge Jerusalem Post rykket omkring tusen soldater inn på Sinai søndag, og inntok posisjoner i nærheten av El-Arish og Rafah.
  Israelske myndigheter hilser operasjonen velkommen, og håper egypterne også vil gripe inn mot våpensmuglerne som forsyner Hamas og andre terrorgrupper på Gaza-stripen med våpen.
  – Vi ønsker ikke at Sinai skal bli en base for terror, sier en israelsk tjenestemann.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelBarak godkjenner 277 boliger i Ariel
  Neste artikkelIDF endrer retningslinjer
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise