Israel svarte på rakettangrep

  Det israelske luftforsvaret aksjonerte mot flere mål på Gaza-stripen tirsdag morgen, inkludert en terrorcelle som planla å avfyre raketter mot Israel. Aksjonen var et svar på et rakettangrep mot Beersheba fra terrorister på Gaza-stripen mandag kveld. IDF melder at alle mål ble rammet og opplyser at terrorcellen ble tilintetgjort akkurat i det de var i ferd med å avfyre nye raketter. Palestinske kilder opplyser at en av terroristene ble drept og to andre såret.

  Det israelske luftforsvaret aksjonerte mot flere mål på Gaza-stripen tirsdag morgen, inkludert en terrorcelle som planla å avfyre raketter mot Israel. Aksjonen var et svar på et rakettangrep mot Beersheba fra terrorister på Gaza-stripen mandag kveld.
  IDF melder at alle mål ble rammet og opplyser at terrorcellen ble tilintetgjort akkurat i det de var i ferd med å avfyre nye raketter. Palestinske kilder opplyser at en av terroristene ble drept og to andre såret.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelIDF endrer retningslinjer
  Neste artikkelShalit-samtaler snart i gang igjen
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise