Shalit-samtaler snart i gang igjen

  En delegasjon med sentrale Hamas-politikere, inkludert Khaled Mashaal fra Damaskus, skal etter planen lande i Kairo tirsdag. Omtrent på samme tid er det ventet at en tredje runde med fangeutvekslingsforhandlinger mellom Israel og Hamas skal starte i byen, melder Al-Hayat. Palestinske kilder hevder overfor London-avisen at israelerne skal ha blitt mer fleksible når det gjelder spørsmålet om å frigjøre israelsk-arabiske fanger. Inntil nylig skal israelerne ha nektet å diskutere slike fanger. Videre skal Jerusalem ha gått med på å senke antallet israelske arabere som blir deportert og landsforvist når de blir løslatt fra fengsel.

  En delegasjon med sentrale Hamas-politikere, inkludert Khaled Mashaal fra Damaskus, skal etter planen lande i Kairo tirsdag. Omtrent på samme tid er det ventet at en tredje runde med fangeutvekslingsforhandlinger mellom Israel og Hamas skal starte i byen, melder Al-Hayat.
  Palestinske kilder hevder overfor London-avisen at israelerne skal ha blitt mer fleksible når det gjelder spørsmålet om å frigjøre israelsk-arabiske fanger. Inntil nylig skal israelerne ha nektet å diskutere slike fanger. Videre skal Jerusalem ha gått med på å senke antallet israelske arabere som blir deportert og landsforvist når de blir løslatt fra fengsel.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelIsrael svarte på rakettangrep
  Neste artikkelBoligpriser i Tel Aviv ned etter protestaksjoner
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise