Jemenittiske jøder sliter under opprør

  Ifølge Yemen Post har en gruppe jøder flyktet fra sine hjem på grunn av sammenstøtene mellom regjeringsstyrker og de Al-Qaida-støttede opprørsstyrkene som ikke ser ut til å få noen umiddelbar ende. Sju jøder fra Amran-provinsen har allerede reist, mens åtte andre planlegger å følge i deres fotspor. Hvor de flykter er imidlertid uvisst. Siden 1948 har 60.000 jøder forlatt et Jemen som engang hadde et blomstrende jødisk samfunnsliv. I dag er bare noen få hundre jøder igjen i landet.

  Ifølge Yemen Post har en gruppe jøder flyktet fra sine hjem på grunn av sammenstøtene mellom regjeringsstyrker og de Al-Qaida-støttede opprørsstyrkene som ikke ser ut til å få noen umiddelbar ende. Sju jøder fra Amran-provinsen har allerede reist, mens åtte andre planlegger å følge i deres fotspor. Hvor de flykter er imidlertid uvisst.
  Siden 1948 har 60.000 jøder forlatt et Jemen som engang hadde et blomstrende jødisk samfunnsliv. I dag er bare noen få hundre jøder igjen i landet.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Ingen artikler å vise