Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Amerikanske muslimer ber Hamas frigi Shalit

Framstående amerikanske muslimer, blant dem to kongressmedlemmer, har sendt et brev til Hamas-leder Khaled Mashaal hvor de ber ham frigjøre den israelske soldaten Gilad Shalit.
– Vi skriver til deg under denne hellige Ramadan måneden, som muslimsk-amerikanske ledere og lærde rundt forbi i USA. Nå som muslimer over hele verden reflekterer over sin tro og strever etter en dypere hengivenhet i sin tro under denne velsignede måneden, ber vi deg om å handle på ditt høyere kall til veldedighet og medlidenhet, ved å frigi den israelske korporalen Gilad Shalit, heter det i brevet.
Blant dem som har satt sitt navn på dokumentet er Minnesotas representant Keith Elison og Indianas representant Andre Carson, tidligere ambassadør for Pakistan Akbar Ahmed og imam Abdullah Antepli fra Duke universitet.
– Vi mener at Hamas’ tøffe behandling og fem år lange fengsling av Shalit er feil. Ved mange anledninger har Hamas ytret sin motstand mot urettferdige fengslinger. Dere har understreket at Israels fengsling av tusenvis av palestinere, inkludert kvinner og barn som blir innesperret i måneder eller år, noen ganger under tøffe forhold eller uten virkelig adgang til en rettferdig rettsprosess, er feil, mener brevets forfattere.
– Som muslimer er vi veiledet av tradisjonen til profeten, fred være med ham. Han lærer oss å følge en høyere etisk og moralsk standard og til å sette eksempel når det gjelder rettferdighet og nåde, selv mot fiender og krigsfanger. Kampen for palestinske rettigheter og selvbestemmelse må være basert på denne etiske og moralske standard, skriver de.
– Hamas’ inhumane fengsling av Shalit undergraver det palestinske folkets legitime aspirasjoner etter menneskerettigheter og deres egen stat, som eksisterer i fred og sikkerhet med Israel.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart