EU utvider sanksjonene mot Syria

  EU innførte lørdag et forbud mot kjøp av syrisk olje. Tre syriske selskaper var særlig målet for de utvidede sanksjonene mot regimet i Damaskus. Slik håper unionen å forsterke presset mot president Bashar Assad, skriver Jerusalem Post. Det er første gang i denne sanksjonsrunden mot Syria at EU retter sine forbud mot syrisk industri. Europeerne ønsker å svekke Assads tilgang til penger, slik at han skal tvinges til å avslutte sin massive voldsbruk mot syriske demonstranter. Ifølge FN har mer enn 2.000 sivile i landet blitt drept de siste månedene.

  EU innførte lørdag et forbud mot kjøp av syrisk olje. Tre syriske selskaper var særlig målet for de utvidede sanksjonene mot regimet i Damaskus. Slik håper unionen å forsterke presset mot president Bashar Assad, skriver Jerusalem Post.
  Det er første gang i denne sanksjonsrunden mot Syria at EU retter sine forbud mot syrisk industri. Europeerne ønsker å svekke Assads tilgang til penger, slik at han skal tvinges til å avslutte sin massive voldsbruk mot syriske demonstranter. Ifølge FN har mer enn 2.000 sivile i landet blitt drept de siste månedene.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Ingen artikler å vise