Ingen “overdrevet maktbruk”

  Israels representant i Palmer-kommisjonen, Joseph Ciechanover uttalte fredag at han ønsket å reservere seg mot enkelte av konklusjonene i FN-rapporten. Han avviser at de israelske soldatene brukte vold som var overdreven eller unødvendig. - Etter forholdene handlet de israelske soldatene åpenbart i selvforsvar og handlet ansvarlig, proporsjonalt og på en behersket måte, inkludert valg av ikke-dødelig maktbruk når det var mulig, sier Ciechanover.

  Israels representant i Palmer-kommisjonen, Joseph Ciechanover uttalte fredag at han ønsket å reservere seg mot enkelte av konklusjonene i FN-rapporten.
  Han avviser at de israelske soldatene brukte vold som var overdreven eller unødvendig.
  – Etter forholdene handlet de israelske soldatene åpenbart i selvforsvar og handlet ansvarlig, proporsjonalt og på en behersket måte, inkludert valg av ikke-dødelig maktbruk når det var mulig, sier Ciechanover.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Ingen artikler å vise