Tyrkia har ikke stanset militærsamarbeid

  Lederen for forsvarsdepartementets byrå for diplomatisk sikkerhet, Amos Gilad, avviser tirsdag at Tyrkia har brutt det militære samarbeidet med Israel. Den militære attacheen tyrkerne har i Israel skal ifølge Gilad være i arbeid som normalt. Gilad mener Tyrkia har for mye å tape på en nedgradering eller full frys av et slikt samarbeid.

  «Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

  Lederen for forsvarsdepartementets byrå for diplomatisk sikkerhet, Amos Gilad, avviser tirsdag at Tyrkia har brutt det militære samarbeidet med Israel. Den militære attacheen tyrkerne har i Israel skal ifølge Gilad være i arbeid som normalt. Gilad mener Tyrkia har for mye å tape på en nedgradering eller full frys av et slikt samarbeid.


  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise