Panetta: – Iran-revolusjon spørsmål om tid

  USAs forsvarsminister Leon Panetta signaliserte tirsdag at han venter en revolusjon i Iran. Det er kun et spørsmål om tid, hevdet han. Den iranske opprørsbevegelsen har sannsynligvis tatt til seg mye lærdom fra opprørene i Tunisia, Egypt, Libya og Syria. På fjernsynsshowet til Charlie Rose ble Panetta spurt om “den arabiske våren” (de arabiske opprørene […]

  USAs forsvarsminister Leon Panetta signaliserte tirsdag at han venter en revolusjon i Iran. Det er kun et spørsmål om tid, hevdet han. Den iranske opprørsbevegelsen har sannsynligvis tatt til seg mye lærdom fra opprørene i Tunisia, Egypt, Libya og Syria.
  På fjernsynsshowet til Charlie Rose ble Panetta spurt om “den arabiske våren” (de arabiske opprørene og revolusjonene) kan spre seg til ikke-arabiske Iran. Forsvarsministeren, som tok over jobben i juli, svarte; “Absolutt”.
  – Jeg tror vi så beviser på det ved det siste valget i Iran at det finnes en bevegelse i landet som reiser de samme spørsmålene som vi ser ellers. Og jeg tror på mange måter det er et spørsmål om tid før den slags endringer og reformer og revolusjon oppstår i Iran også, forklarte han

  Forrige artikkelTyrkia signerer militæravtale med Egypt
  Neste artikkelUSA bekymret over Israel-Tyrkia problemer
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no