Tyrkia signerer militæravtale med Egypt

  Kun én dag etter at Tyrkia offentliggjorde at de vil innstille militærsamarbeidet med Israel, ble det kjent at landet skal skrive under en militær og økonomisk samarbeidsavtale med Egypt. Den vil bli signert når den tyrkiske statsministeren Recep Tayyip Erdogan besøker Kairo neste mandag. Det er første gang på 15 år at en statsminister fra […]

  Kun én dag etter at Tyrkia offentliggjorde at de vil innstille militærsamarbeidet med Israel, ble det kjent at landet skal skrive under en militær og økonomisk samarbeidsavtale med Egypt. Den vil bli signert når den tyrkiske statsministeren Recep Tayyip Erdogan besøker Kairo neste mandag. Det er første gang på 15 år at en statsminister fra landet avlegger et statsbesøk til Egypt.
  Den nye midlertidige egyptiske regjeringen skal være ivrig etter å samarbeide med Tyrkia. Tidligere president Hosni Mubarak viste liten interesse til kontakt med Erdogan. Tyrkerne selv ønsker å ha innflytelse i områder av Midtøsten hvor de ikke har hatt det de siste tiårene.

  Forrige artikkelProgramleder hyller terrorister
  Neste artikkelPanetta: – Iran-revolusjon spørsmål om tid
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no