Palestina bør være jødefritt

  PAs ambassadør i USA, Maen Areikat uttalte onsdag at en framtidig palestinsk stat må være fri for jøder. - Etter erfaringen med de siste 44 årenes okkupasjon, all konflikt og friksjon, tror jeg det er best for de to folkene å leve separat, sa Areikat etter spørsmål om hva som vil skje med minoriteters rettigheter i et nytt "Palestina". Ambassadøren hevdet at PA ønsker en sekulær palestinsk stat, men at man har behov for å separeres slik at de kan arbeide med sin egen nasjonale identitet. Senere samme dag avviste minister for religiøse saker Mahmoud al-Habash påstandene til Areikat og understreket at den palestinske staten vil ønske alle trosretninger velkommen.
  ISRAEL ER UNDER ANGREP!

  PAs ambassadør i USA, Maen Areikat uttalte onsdag at en framtidig palestinsk stat må være fri for jøder.
  – Etter erfaringen med de siste 44 årenes okkupasjon, all konflikt og friksjon, tror jeg det er best for de to folkene å leve separat, sa Areikat etter spørsmål om hva som vil skje med minoriteters rettigheter i et nytt “Palestina”.
  Ambassadøren hevdet at PA ønsker en sekulær palestinsk stat, men at man har behov for å separeres slik at de kan arbeide med sin egen nasjonale identitet.
  Senere samme dag avviste minister for religiøse saker Mahmoud al-Habash påstandene til Areikat og understreket at den palestinske staten vil ønske alle trosretninger velkommen.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelVesten presses til Palestina-ja
  Neste artikkelEU og PA forhandler om FN-kompromiss
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise