Hamas uenig i PAs FN-plan

  Representanter for Hamas og Fatah møttes på Gaza-stripen torsdag for å diskutere PAs plan om å få anerkjent en palestinsk stat i FN. De to partene signerte en forsoningsavtale i mai, men har foreløpig til gode å komme fram til en felles regjeringsplattform. Hamas’ Ismail Radwan kalte initiativet for “symbolsk”, men la til at det […]

  Representanter for Hamas og Fatah møttes på Gaza-stripen torsdag for å diskutere PAs plan om å få anerkjent en palestinsk stat i FN. De to partene signerte en forsoningsavtale i mai, men har foreløpig til gode å komme fram til en felles regjeringsplattform. Hamas’ Ismail Radwan kalte initiativet for “symbolsk”, men la til at det viktigste nå er “å bevare den palestinske enheten”.
  Hamas-ledere har tidligere kalt PA-president Mahmoud Abbas’ plan for “en kosmetisk plan som ikke vil føre til resultater.”  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Ingen artikler å vise