Obama møter Erdogan og Netanyahu

  USAs president Barack Obama har bestemt seg for å treffe Tyrkias statsminister Recep Tayyip Erdogan, når de begge reiser til New York neste uke for å møte i FNs Generalforsamling. Obama ønsker å be Erdogan fikse opp i relasjonene med Israel, som stadig forverrer seg. Både Israel og Tyrkia har i mange tiår vært viktige allierte av USA i Midtøsten. Talsmann for Det nasjonale sikkerhetsrådet i Det hvite hus, Ben Rhodes, forklarer at presidenten også ønsker å møte Israels statsminister Benjamin Netanyahu, som onsdag skal tale for Generalforsamlingen. - Vi har oppfordret både Israel og Tyrkia, to nære venner av USA, om å jobbe seg gjennom uenighetene. Så vi vil få en mulighet til å diskutere dette, sa Rhodes under en nyhetsbriefing.

  USAs president Barack Obama har bestemt seg for å treffe Tyrkias statsminister Recep Tayyip Erdogan, når de begge reiser til New York neste uke for å møte i FNs Generalforsamling. Obama ønsker å be Erdogan fikse opp i relasjonene med Israel, som stadig forverrer seg. Både Israel og Tyrkia har i mange tiår vært viktige allierte av USA i Midtøsten.
  Talsmann for Det nasjonale sikkerhetsrådet i Det hvite hus, Ben Rhodes, forklarer at presidenten også ønsker å møte Israels statsminister Benjamin Netanyahu, som onsdag skal tale for Generalforsamlingen.
  – Vi har oppfordret både Israel og Tyrkia, to nære venner av USA, om å jobbe seg gjennom uenighetene. Så vi vil få en mulighet til å diskutere dette, sa Rhodes under en nyhetsbriefing.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Ingen artikler å vise