Obama møter Erdogan og Netanyahu

  USAs president Barack Obama har bestemt seg for å treffe Tyrkias statsminister Recep Tayyip Erdogan, når de begge reiser til New York neste uke for å møte i FNs Generalforsamling. Obama ønsker å be Erdogan fikse opp i relasjonene med Israel, som stadig forverrer seg. Både Israel og Tyrkia har i mange tiår vært viktige […]

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

  USAs president Barack Obama har bestemt seg for å treffe Tyrkias statsminister Recep Tayyip Erdogan, når de begge reiser til New York neste uke for å møte i FNs Generalforsamling. Obama ønsker å be Erdogan fikse opp i relasjonene med Israel, som stadig forverrer seg. Både Israel og Tyrkia har i mange tiår vært viktige allierte av USA i Midtøsten.
  Talsmann for Det nasjonale sikkerhetsrådet i Det hvite hus, Ben Rhodes, forklarer at presidenten også ønsker å møte Israels statsminister Benjamin Netanyahu, som onsdag skal tale for Generalforsamlingen.
  – Vi har oppfordret både Israel og Tyrkia, to nære venner av USA, om å jobbe seg gjennom uenighetene. Så vi vil få en mulighet til å diskutere dette, sa Rhodes under en nyhetsbriefing.

  Forrige artikkelNetanyahu: – Ja til medlemskap, men nei til stat
  Neste artikkelUSA forsøker å overbevise Sikkerhetsrådet
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no