Davutoglu: – Tyrkia ødela Israels NATO-ønske

  I et intervju som publiseres på den tyrkiske utgaven av CNN søndag, hevder landets utenriksminister at Ankara truet med å legge ned veto mot Israels forespørsel om å bli en del av NATOs dialogprogram med Middelhavsland. Tidligere i år skal Israel ha forsøkt, ved hjelp av USA, å opprette sitt kontor i Brüssel, men igjen blitt truet av tyrkisk veto. Dermed skal Israel ha trukket tilbake sin forespørsel.

  I et intervju som publiseres på den tyrkiske utgaven av CNN søndag, hevder landets utenriksminister at Ankara truet med å legge ned veto mot Israels forespørsel om å bli en del av NATOs dialogprogram med Middelhavsland.
  Tidligere i år skal Israel ha forsøkt, ved hjelp av USA, å opprette sitt kontor i Brüssel, men igjen blitt truet av tyrkisk veto. Dermed skal Israel ha trukket tilbake sin forespørsel.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Ingen artikler å vise