Yachimovich ny Ap-leder

  Knesset-medlem Shelly Yachimovich har blitt valgt som ny leder for Arbeiderpartiet, etter at partimedlemmene gikk til urnene onsdag. I den andre og avgjørende runden av valget fikk hun 54 prosent av stemmene, mens hennes motstander Amir Peretz mottok 45 prosent av stemmene. - Vi vil nå arbeide sammen som et forent parti. Vi ønsker å bygge bro mellom den historiske arbeiderbevegelsen og den nye vind som blåser i gatene [teltdemonstrasjonene for sosial rettferdighet]. Sammen med dere vet jeg at det er mulig å få til virkelige endringer i det israelske samfunnet, sa hun til de inviterte på sin valgvake. Yachimovich er den første kvinnen siden Golda Meir, Israels første kvinnelige statsminister fra 1969, til å lede det tradisjonsrike israelske partiet. Frammøtet blant partimedlemmene med stemmerett i valget var på 61 prosent.
  ISRAEL ER UNDER ANGREP!

  Knesset-medlem Shelly Yachimovich har blitt valgt som ny leder for Arbeiderpartiet, etter at partimedlemmene gikk til urnene onsdag. I den andre og avgjørende runden av valget fikk hun 54 prosent av stemmene, mens hennes motstander Amir Peretz mottok 45 prosent av stemmene.
  – Vi vil nå arbeide sammen som et forent parti. Vi ønsker å bygge bro mellom den historiske arbeiderbevegelsen og den nye vind som blåser i gatene [teltdemonstrasjonene for sosial rettferdighet]. Sammen med dere vet jeg at det er mulig å få til virkelige endringer i det israelske samfunnet, sa hun til de inviterte på sin valgvake.
  Yachimovich er den første kvinnen siden Golda Meir, Israels første kvinnelige statsminister fra 1969, til å lede det tradisjonsrike israelske partiet.
  Frammøtet blant partimedlemmene med stemmerett i valget var på 61 prosent.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise