Peres: – Abbas den beste PA-presidenten for Israel

  Mahmoud Abbas er den beste presidenten [for palestinerne] Israel kunne fått, sa Israels president Shimon Peres om sin PA-kollega mandag. Uttalelsen skal ha blitt gitt i et møte med diplomater. - Jeg oppfordrer Abbas, den palestinske presidenten, som jeg respekterer så høyt og som jeg har så stor sympati for - la oss samles til samtaler. Åpent og rolig, selv om det er både uenigheter og kritikk [mot hverandre], uttrykte Peres. Ifølge Yedioth Aharonoth understreket han også at Israels ønske om en tostatsløsning nå må "oversettes til virkeligheten".

  Mahmoud Abbas er den beste presidenten [for palestinerne] Israel kunne fått, sa Israels president Shimon Peres om sin PA-kollega mandag. Uttalelsen skal ha blitt gitt i et møte med diplomater.
  – Jeg oppfordrer Abbas, den palestinske presidenten, som jeg respekterer så høyt og som jeg har så stor sympati for – la oss samles til samtaler. Åpent og rolig, selv om det er både uenigheter og kritikk [mot hverandre], uttrykte Peres.
  Ifølge Yedioth Aharonoth understreket han også at Israels ønske om en tostatsløsning nå må “oversettes til virkeligheten”.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Ingen artikler å vise