Steinkasting kan ha ført til dødelige ulykke

  Israelsk politi bekreftet søndag at en dødelig bilulykke på Vestbredden på fredag kan ha vært forårsaket av steinkasting mot kjøretøyet. Fredag ble Asher Palmer (25) og hans sønn Yonatan (1) fra Kiryat Arba funnet drept etter at bilen deres kjørte ut av veien. I første omgang meldte IDF at det var snakk om en bilulykke, og ikke et terrorangrep. Nå har israelsk politi slått fast at Asher kjørte ut av veien fordi en palestiner kastet stein på bilen hans.

  Israelsk politi bekreftet søndag at en dødelig bilulykke på Vestbredden på fredag kan ha vært forårsaket av steinkasting mot kjøretøyet. Fredag ble Asher Palmer (25) og hans sønn Yonatan (1) fra Kiryat Arba funnet drept etter at bilen deres kjørte ut av veien. I første omgang meldte IDF at det var snakk om en bilulykke, og ikke et terrorangrep. Nå har israelsk politi slått fast at Asher kjørte ut av veien fordi en palestiner kastet stein på bilen hans.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Ingen artikler å vise