Netanyahu: – Iran må trues med angrep

  Statsminister Benjamin Netanyahu sa onsdag at verden må gjøre det klart for Iran at de kan stå overfor "militære aksjoner" dersom sanksjonene ikke fører til en slutt på deres atomprogram. Uttalelsene kom i et intervju med CNN, der Netanyahu forklarte at Teheran fortsatt arbeider for å gjennomført sine atomplaner på tross av sanksjonene. Dessuten er de ikke langt unna å ha utviklet atomvåpen, sa han. - De har anriket nok materiale nå til nesten tre atombomber. De må fortsatt sende uranet gjennom en ny anrikningsprosess, men det er det de driver med nå, opplyste Netanyahu. - Det eneste som vil hjelpe er dersom Iran vet at om sanksjonene mislykkes, vil det følge militære aksjoner, uttalte statsministeren. Da han ble spurt om hva "militære aksjoner" betyr i praksis, svarte han: - Det betyr aksjoner som vil slå ut deres atomfasiliteter.

  Statsminister Benjamin Netanyahu sa onsdag at verden må gjøre det klart for Iran at de kan stå overfor «militære aksjoner» dersom sanksjonene ikke fører til en slutt på deres atomprogram. Uttalelsene kom i et intervju med CNN, der Netanyahu forklarte at Teheran fortsatt arbeider for å gjennomført sine atomplaner på tross av sanksjonene. Dessuten er de ikke langt unna å ha utviklet atomvåpen, sa han.
  – De har anriket nok materiale nå til nesten tre atombomber. De må fortsatt sende uranet gjennom en ny anrikningsprosess, men det er det de driver med nå, opplyste Netanyahu.
  – Det eneste som vil hjelpe er dersom Iran vet at om sanksjonene mislykkes, vil det følge militære aksjoner, uttalte statsministeren.
  Da han ble spurt om hva «militære aksjoner» betyr i praksis, svarte han:
  – Det betyr aksjoner som vil slå ut deres atomfasiliteter.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
  Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise