Jihad i barnehagen

Et nettsted på Gaza-stripen har nylig publisert bilder hvor barnehagebarn deltar i en krigslek hvor de “dreper” andre barnehagebarn utkledd som israelske soldater.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Skjermbilde av nettsiden til Dar al-Huda. Stiftelsen driver barnehager, ungdomssenter, helseklinikker, biblioteker og gir hjelp til foreldreløse, fattige og barn av palestinere som sitter i israelsk fangenskap. Lenkene inn til bildegallerier på deres egen nettside ser ut til å være ute av funksjon per 15. juni 2009.

 

Ifølge en rapport fra Intelligence and Terrorism Information Center (ITIC) i Israel, ble bildene lagt ut på nettsiden Pal Today 3. juni 2009. Pal Today skal ha nære forbindelser med terrororganisasjonen Palestinsk Islamsk Jihad (PIJ).

Barnehagebarna på bildene tilhører en barnehage som blir drevet av stiftelsen Dar al-Huda (Rettferdighetens hus). Leder for Dar al-Huda er Muhammad Abd al-Jawad Fura, en muslimsk forkynner som også er en av de mest framstående PIJ-lederne på Gaza-stripen.

Bildene som ITIC fant på nettsiden til Pal Today er fra en avslutningsseremoni holdt på Rashad al-Shawa senteret i Gaza by.


Barnehagebarna skyter mot “israelske soldater”.


Noen blir tatt til fange.


“Israelske soldater”, klart identifisert med israelske flagg, dreper palestinske barn på kloss hold.


De “israelske soldatene” ligger “drept” tilbake på slagmarken, mens de palestinske barna vifter med palestinske flagg i seiersdansen. Til venstre kan man se to barn som bærer en modell av Klippedomen, noe som skal symbolisere [den væpnede] “frigjøringen av Jerusalem”.


Stolte foreldre følger med på oppvisningen. Gutten til venstre bærer pannebåndet til Jerusalembrigadene, som er den militære styrken til terrororganisasjonen PIC.


Flere eksempler på unge jihad-rekrutter med pannebåndet til Jerusalembrigadene.

Forrige artikkelMartyren Arafat
Neste artikkel71 prosent av israelerne støtter Netanyahus tale
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.