Jihad i barnehagen

Et nettsted på Gaza-stripen har nylig publisert bilder hvor barnehagebarn deltar i en krigslek hvor de "dreper" andre barnehagebarn utkledd som israelske soldater.
Skjermbilde av nettsiden til Dar al-Huda. Stiftelsen driver barnehager, ungdomssenter, helseklinikker, biblioteker og gir hjelp til foreldreløse, fattige og barn av palestinere som sitter i israelsk fangenskap. Lenkene inn til bildegallerier på deres egen nettside ser ut til å være ute av funksjon per 15. juni 2009.

 

Ifølge en rapport fra Intelligence and Terrorism Information Center (ITIC) i Israel, ble bildene lagt ut på nettsiden Pal Today 3. juni 2009. Pal Today skal ha nære forbindelser med terrororganisasjonen Palestinsk Islamsk Jihad (PIJ).

Barnehagebarna på bildene tilhører en barnehage som blir drevet av stiftelsen Dar al-Huda (Rettferdighetens hus). Leder for Dar al-Huda er Muhammad Abd al-Jawad Fura, en muslimsk forkynner som også er en av de mest framstående PIJ-lederne på Gaza-stripen.

Bildene som ITIC fant på nettsiden til Pal Today er fra en avslutningsseremoni holdt på Rashad al-Shawa senteret i Gaza by.


Barnehagebarna skyter mot «israelske soldater».


Noen blir tatt til fange.


«Israelske soldater», klart identifisert med israelske flagg, dreper palestinske barn på kloss hold.


De «israelske soldatene» ligger «drept» tilbake på slagmarken, mens de palestinske barna vifter med palestinske flagg i seiersdansen. Til venstre kan man se to barn som bærer en modell av Klippedomen, noe som skal symbolisere [den væpnede] «frigjøringen av Jerusalem».


Stolte foreldre følger med på oppvisningen. Gutten til venstre bærer pannebåndet til Jerusalembrigadene, som er den militære styrken til terrororganisasjonen PIC.


Flere eksempler på unge jihad-rekrutter med pannebåndet til Jerusalembrigadene.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise