– Sioniststaten er en fornærmelse mot menneskeheten

Irans president Mahmoud Ahamdinejad kom fredag med nye trusler mot Israel, under den årlige al Quds-dagen i Teheran.

President Mahmoud Ahmadinejad legger ikke akkurat skjul på sitt ønske om å ødelegge
President Mahmoud Ahmadinejad legger ikke akkurat skjul på sitt ønske om å ødelegge "sionistenheten". (Foto: Daniella Zalcman)

Al Quds-dagen er en markering til støtte for den palestinske “motstandskampen” mot Israel. De frammøtte iranerne bar med seg palestinske flagg, mens amerikanske og israelske flagg ble satt fyr på.

– Selve sionistregimets eksistens er en fornærmelse mot menneskeheten […] Vestlige styresmakter takler ikke kritikk av sionistregimet. De føler seg forpliktet på å forsvare det, hevdet Ahmadinejad under sin tale.

“Kreftsvulsten” Israel
Hatytringene satt løst også denne gangen, i presidentens tirade mot Israel.

– Det er farlig selv å gi bare ti prosent av territoriumet til sionistene. […] – Sionistregimet er en ondartet kreftsvulst. Og selv om bare en eneste celle forblir på palestinsk jord, vil den nåværende situasjonen fortsette også i framtiden, fortsatte han, og siktet med det til hele det “historiske Palestina” – Israel inkludert – som araberstatene og Iran mener tilhører palestinerne.

– I dag er kampen mot sionistenheten og det fabrikkerte sionistregimet med å bevare alle menneskers rettigheter, det forsvarer menneskets verdighet og legger grunnlaget for å redde menneskeheten fra arroganse, fattigdom og lidelse, la Ahmadinejad til.

– Vil ikke lenger huske “sionistene”
I sin tale rettet også den omstridte iranske politikeren seg til araberstatene, med et klart og tydelig budskap om å motstå Israel.

– Dere er interessert i et nytt Midtøsten [uten Israel]. Det samme er vi. Et nytt Midtøsten vil ved Allahs hjelp bli en realitet. Et nytt Midtøsten vil ikke lenger huske amerikanernes og sionistenes tilstedeværelse, hevdet han i en ny trussel mot Israel.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise