– Sioniststaten er en fornærmelse mot menneskeheten

Irans president Mahmoud Ahamdinejad kom fredag med nye trusler mot Israel, under den årlige al Quds-dagen i Teheran.
President Mahmoud Ahmadinejad legger ikke akkurat skjul på sitt ønske om å ødelegge
President Mahmoud Ahmadinejad legger ikke akkurat skjul på sitt ønske om å ødelegge "sionistenheten". (Foto: Daniella Zalcman)

Al Quds-dagen er en markering til støtte for den palestinske «motstandskampen» mot Israel. De frammøtte iranerne bar med seg palestinske flagg, mens amerikanske og israelske flagg ble satt fyr på.

– Selve sionistregimets eksistens er en fornærmelse mot menneskeheten […] Vestlige styresmakter takler ikke kritikk av sionistregimet. De føler seg forpliktet på å forsvare det, hevdet Ahmadinejad under sin tale.

«Kreftsvulsten» Israel
Hatytringene satt løst også denne gangen, i presidentens tirade mot Israel.

– Det er farlig selv å gi bare ti prosent av territoriumet til sionistene. […] – Sionistregimet er en ondartet kreftsvulst. Og selv om bare en eneste celle forblir på palestinsk jord, vil den nåværende situasjonen fortsette også i framtiden, fortsatte han, og siktet med det til hele det «historiske Palestina» – Israel inkludert – som araberstatene og Iran mener tilhører palestinerne.

– I dag er kampen mot sionistenheten og det fabrikkerte sionistregimet med å bevare alle menneskers rettigheter, det forsvarer menneskets verdighet og legger grunnlaget for å redde menneskeheten fra arroganse, fattigdom og lidelse, la Ahmadinejad til.

– Vil ikke lenger huske «sionistene»
I sin tale rettet også den omstridte iranske politikeren seg til araberstatene, med et klart og tydelig budskap om å motstå Israel.

– Dere er interessert i et nytt Midtøsten [uten Israel]. Det samme er vi. Et nytt Midtøsten vil ved Allahs hjelp bli en realitet. Et nytt Midtøsten vil ikke lenger huske amerikanernes og sionistenes tilstedeværelse, hevdet han i en ny trussel mot Israel.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise