– Israel er muslimenes største problem

Irans ayatollah Ali Khomenei mener Israel er en “kreftsvulst”, som står bak flere av de store problemene muslimene står overfor.

Irans øverste leder, ayatollah Ali Khamenei (Foto: Aslan Media)
Irans øverste leder, ayatollah Ali Khamenei (Foto: Aslan Media)

Fredag var det president Mahmoud Ahmadinejad som hevdet Israel var en “kreftsvulst”, da han talte på den årlige støttemarkeringen for palestinerne i Teheran. Det er en betegnelse på Israel han har brukt flittig ved en rekke anledninger tidligere. Selv om forholdet mellom Ahmadinejad og Khomenei ikke er det varmeste, har de i det minste klart å enes i dette spørsmålet.

Søndag var det landets øverste leder som skulle fremme samme synspunkt, da han markerte slutten på den muslimske fastemåneden ramadan.

– Stormaktene har dominert skjebnen til de islamske landene i mange år […] og plassert zionistkreftsvulsten i hjertet av den islamske verden, sa han.

– Mange av den islamske verdens problemer kommer som følge av eksistensen til det skamfulle zionistregimet, påsto ayatollahen.

Forrige artikkelTerrorist ansvarlig for 13 drap glorifisert i PA TVs musikkvideo
Neste artikkelTyskland bistår Syrias opposisjon
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no