Fatah hyllet tenåringsmorder på kvinnedagen

Fatah benyttet kvinnedagen til å hylle terroristen som lurte Ofir Rahum (16) i døden.
Fatah-bevegelsen, som styrer palestinernes selvstyremyndigheter på Vestbredden, brukte kvinnedagen til å ære terrorist som lurte israelsk tenåring i døden. (Skjermdump fra Fatahs offisielle Facebook-side)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

I januar 2001 fikk den palestinske kvinnen Amna Muna kontakt med den israelske tenåringsgutten Ofir Rahum (16) i et chat-rom på internett. Hun lurte ham til å møte henne og kjørte ham til Ramallah. Der ble Rahum drept av Munas to medsammensvorne.

I ettertid ble Muna arrestert av israelske styrker og dømt til livstid. Hun ble løslatt i fangeutvekslingen med Gilad Shalit i oktober 2011 og deportert til Tyrkia, skriver Palestinian Media Watch.

På kvinnedagen 8. mars valgte Fatah-bevegelsen, som ledes av PA-president Mahmoud Abbas, å hylle tenåringsmorderen på sin offisielle Facebook-side. Sammen med et bilde av Muna fulgte teksten:

“Når vi snakker om den palestinske kvinne på hennes dag [kvinnedagen], må du være til stede, du herlige, fangen som ble sendt i eksil fra Palestina til Tyrkia, og som for alltid er til stede i vårt hjerte. Varme ønsker til kvinnene i Palestina.”

Fatah er bevegelsen som mange i Norge forventer at Israel skal gjøre kompromisser for.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise