Fatah hyllet tenåringsmorder på kvinnedagen

Fatah benyttet kvinnedagen til å hylle terroristen som lurte Ofir Rahum (16) i døden.

Fatah-bevegelsen, som styrer palestinernes selvstyremyndigheter på Vestbredden, brukte kvinnedagen til å ære terrorist som lurte israelsk tenåring i døden. (Skjermdump fra Fatahs offisielle Facebook-side)
Denne artikkelen er en gave til deg fra medlemmene i Med Israel for fred (MIFF). Hvis også du blir medlem, kan vi nå ut med sannheten om Israel til enda flere. Er du medlem allerede, håper vi du vil verve en venn nå. Klikk her for å gå til registreringsskjema. Medlemskap er gratis ut året!

I januar 2001 fikk den palestinske kvinnen Amna Muna kontakt med den israelske tenåringsgutten Ofir Rahum (16) i et chat-rom på internett. Hun lurte ham til å møte henne og kjørte ham til Ramallah. Der ble Rahum drept av Munas to medsammensvorne.

I ettertid ble Muna arrestert av israelske styrker og dømt til livstid. Hun ble løslatt i fangeutvekslingen med Gilad Shalit i oktober 2011 og deportert til Tyrkia, skriver Palestinian Media Watch.

På kvinnedagen 8. mars valgte Fatah-bevegelsen, som ledes av PA-president Mahmoud Abbas, å hylle tenåringsmorderen på sin offisielle Facebook-side. Sammen med et bilde av Muna fulgte teksten:

“Når vi snakker om den palestinske kvinne på hennes dag [kvinnedagen], må du være til stede, du herlige, fangen som ble sendt i eksil fra Palestina til Tyrkia, og som for alltid er til stede i vårt hjerte. Varme ønsker til kvinnene i Palestina.”

Fatah er bevegelsen som mange i Norge forventer at Israel skal gjøre kompromisser for.

Forrige artikkelSe hvor MIFF fikk 2000 nye medlemmer
Neste artikkelIsraelsk patrulje beskutt på Golan-høydene
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -