Fatah hyllet tenåringsmorder på kvinnedagen

Fatah-bevegelsen, som styrer palestinernes selvstyremyndigheter på Vestbredden, brukte kvinnedagen til å ære terrorist som lurte israelsk tenåring i døden. (Skjermdump fra Fatahs offisielle Facebook-side)

I januar 2001 fikk den palestinske kvinnen Amna Muna kontakt med den israelske tenåringsgutten Ofir Rahum (16) i et chat-rom på internett. Hun lurte ham til å møte henne og kjørte ham til Ramallah. Der ble Rahum drept av Munas to medsammensvorne.

I ettertid ble Muna arrestert av israelske styrker og dømt til livstid. Hun ble løslatt i fangeutvekslingen med Gilad Shalit i oktober 2011 og deportert til Tyrkia, skriver Palestinian Media Watch.

På kvinnedagen 8. mars valgte Fatah-bevegelsen, som ledes av PA-president Mahmoud Abbas, å hylle tenåringsmorderen på sin offisielle Facebook-side. Sammen med et bilde av Muna fulgte teksten:

“Når vi snakker om den palestinske kvinne på hennes dag [kvinnedagen], må du være til stede, du herlige, fangen som ble sendt i eksil fra Palestina til Tyrkia, og som for alltid er til stede i vårt hjerte. Varme ønsker til kvinnene i Palestina.”

Fatah er bevegelsen som mange i Norge forventer at Israel skal gjøre kompromisser for.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag