Fatah: – Israel er som Islamsk stat

Tre nye karikaturtegninger publisert av Fatah på Vestbredden presenterer Israel som en fredsdrepende terrorist. Islamsk Stat (IS) har det siste året vunnet ry internasjonalt som en brutal terrorgruppe. Dermed kan palestinske selvstyremyndigheter og Fatah, når de ikke sammenligner Israel med nazistene, bruke en ny sammenligning. Forrige måned viste en offisiell Fatah-side på nett en fredsdue gjennomstukket av en kniv merket med både akronymer for IS (DAESH) og Davidsstjernen. Doveknife En annen tegning viser Israels statsminister Benjamin Netanyahu stående på en statue av en fredsdue, mens han hugger av hodet med en hammer. Teksten på bildet sier: "Netanyahu: Det vil ikke bli noen flere tilbaketrekninger fra palestinske områder." Bak Netanyahu står et flagg i svart og hvitt i samme stil som IS-flagget, men med Davidstjernen i hvitt. På flagget står det "Jødisk Stat" og på statuen står det "Tostatsløsning" og "Fredelig løsning". Netanyahu w Hammer Budskapet om en allianse mellom IS og Israel ble publisert som en tegning der en IS-soldat og en israelsk soldat står omslynget i hverandre mens de skyter med rifler. Soldatenes hjelmer bærer Davidsstjernen og forkortelsen for IS. Karikaturen var titulert "To sider av samme mynt". Israeli Soldiers Alle bildene ble publisert på Fatahs informasjons og kulturkommisjons nettside 14. mars 2015, melder Palestinian Media Watch (PMW).  
  • Takk til Jørgen Johannessen for oversettelse.
 
Hvorfor må jødene ha sin egen stat? Hvorfor må jødene ha sin egen stat? Odd Myrland forklarer på 1 minutt. Posted by Med Israel for fred (MIFF) on 16. juni 2015
Skjermdump fra en nettside til Fatah-partiet på Vestbredden. (Via Palestinian Media Watch)
Skjermdump fra en nettside til Fatah-partiet på Vestbredden. (Via Palestinian Media Watch)

Tre nye karikaturtegninger publisert av Fatah på Vestbredden presenterer Israel som en fredsdrepende terrorist.

Islamsk Stat (IS) har det siste året vunnet ry internasjonalt som en brutal terrorgruppe. Dermed kan palestinske selvstyremyndigheter og Fatah, når de ikke sammenligner Israel med nazistene, bruke en ny sammenligning.

Forrige måned viste en offisiell Fatah-side på nett en fredsdue gjennomstukket av en kniv merket med både akronymer for IS (DAESH) og Davidsstjernen.

Doveknife

En annen tegning viser Israels statsminister Benjamin Netanyahu stående på en statue av en fredsdue, mens han hugger av hodet med en hammer. Teksten på bildet sier: «Netanyahu: Det vil ikke bli noen flere tilbaketrekninger fra palestinske områder.» Bak Netanyahu står et flagg i svart og hvitt i samme stil som IS-flagget, men med Davidstjernen i hvitt. På flagget står det «Jødisk Stat» og på statuen står det «Tostatsløsning» og «Fredelig løsning».

Netanyahu w Hammer

Budskapet om en allianse mellom IS og Israel ble publisert som en tegning der en IS-soldat og en israelsk soldat står omslynget i hverandre mens de skyter med rifler. Soldatenes hjelmer bærer Davidsstjernen og forkortelsen for IS. Karikaturen var titulert «To sider av samme mynt».

Israeli Soldiers

Alle bildene ble publisert på Fatahs informasjons og kulturkommisjons nettside 14. mars 2015, melder Palestinian Media Watch (PMW).

 

  • Takk til Jørgen Johannessen for oversettelse.

 

Hvorfor må jødene ha sin egen stat? Hvorfor må jødene ha sin egen stat? Odd Myrland forklarer på 1 minutt.

Posted by Med Israel for fred (MIFF) on 16. juni 2015

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise