Barn danser for jihad i kultursenter sponset av Norge

Til teksten “Jihad er nødvendig, trykk på avtrekkeren” hopper barna opp og ned.

I dansekonkurransen på kultursenteret ble det danset til jihad-musikk. (Foto: Yafa Cultural Center)
I dansekonkurransen på kultursenteret ble det danset til jihad-musikk. (Illustrasjonsfoto: Yafa Cultural Center)

I likhet med mange vestlige kulturelle sentre arrangerte Yafa kulturelle senter i Nablus nylig en dansekonkurranse for ungdom. Men i motsetning til sine vestlige kollegaer danset barna i denne konkurransen til sanger som oppfordrer til vold.

“Vi erstattet armbånd med våpen. Vi angrep de foraktelige [sionistene]. Jihad er nødvendig. Trykk på avtrekkeren”, er teksten til sangen “Pull the Trigger”, som vinnerne av konkurransen danset til. Det kulturelle senteret er sponset med midler fra Norge, Tyskland og den Europeiske Union, skriver Palestinian Media Watch.

Det ble ikke bare sunget om å ødelegge Israel på dansekonkurransen. De tre beste danseinnslagene vant også et kart over “Palestina” i gull, sølv og bronse, hvor Israel var blitt fjernet. Palestinian Media Watch har flere ganger dokumentert hvordan de palestinske selvstyremyndighetene og Fatah fjerner Israel fra kartet.

Forrige artikkelNetanyahu forsøkte å blåse liv i fredsforhandlingene
Neste artikkelIDF-soldat dømt til 18 måneders fengsel for drap
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.