Barn danser for jihad i kultursenter sponset av Norge

Til teksten "Jihad er nødvendig, trykk på avtrekkeren" hopper barna opp og ned.
I dansekonkurransen på kultursenteret ble det danset til jihad-musikk. (Foto: Yafa Cultural Center)
I dansekonkurransen på kultursenteret ble det danset til jihad-musikk. (Illustrasjonsfoto: Yafa Cultural Center)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

I likhet med mange vestlige kulturelle sentre arrangerte Yafa kulturelle senter i Nablus nylig en dansekonkurranse for ungdom. Men i motsetning til sine vestlige kollegaer danset barna i denne konkurransen til sanger som oppfordrer til vold.

“Vi erstattet armbånd med våpen. Vi angrep de foraktelige [sionistene]. Jihad er nødvendig. Trykk på avtrekkeren”, er teksten til sangen “Pull the Trigger”, som vinnerne av konkurransen danset til. Det kulturelle senteret er sponset med midler fra Norge, Tyskland og den Europeiske Union, skriver Palestinian Media Watch.

Det ble ikke bare sunget om å ødelegge Israel på dansekonkurransen. De tre beste danseinnslagene vant også et kart over “Palestina” i gull, sølv og bronse, hvor Israel var blitt fjernet. Palestinian Media Watch har flere ganger dokumentert hvordan de palestinske selvstyremyndighetene og Fatah fjerner Israel fra kartet.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise