Hvem sier sannheten? Abbas eller Netanyahu?

– Vi oppdrar våre barn og barnebarn i en kultur av fred, hevdet Mahmoud Abbas i Det hvite hus.

Statsminister Benjamin Netanyahu korrigerer PA-president Mahmoud Abbas.
Statsminister Benjamin Netanyahu korrigerer PA-president Mahmoud Abbas.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Onsdag 3. mai besøkte PA-president Mahmoud Abbas Det hvite hus.

– Jeg bekrefter for deg at vi oppdrar våre barn og barnebarn i en kultur av fred, sa Abbas under en felles pressekonferanse med president Donald Trump.

– Det er dessverre ikke sant, svarte Israels statsminister Benjamin Netanyahu samme dag.

Palestinian Media Watch har samlet noen klipp fra palestinske myndigheters offisielle TV-stasjon (PA TV). Se klippene og avgjør selv hvem som har rett.

Er det Abbas eller Netanyahu? Skriv ditt svar i kommentarfeltet.

Forrige artikkelBørge Brende lærte Israel-venner en lekse
Neste artikkelLO går inn for en politikk der verdens eneste jødiske stat forsvinner
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.