Palestinske barn «skjøt» på politiet

Mens foreldrene sto og så på lekte palestinske barn at de skjøt israelsk politi på Tempelhøyden.

Tre palestinske barn leker at de skyter israelske politibetjenter. (Foto: Skjermdump video)
Tre palestinske barn leker at de skyter israelske politibetjenter. (Foto: Skjermdump video)

En måned etter at to israelske politibetjenter ble skutt og drept i et terrorangrep ved Tempelhøyden i Jerusalem, er tre palestinske barn filmet mens de leker at de skyter israelske politibetjenter i det samme området. I videoen, som har spredt seg i sosiale medier, hører du at mannen som filmer liker oppførselen. En eldre palestinsk kvinne blir også filmet og smiler mens de tre ungene står og lekeskyter på politiet.

Ungene i videoen roper Allahu Akbar mot politiet, mens de fortsetter å skyte på dem med lekevåpnene. I videoen ser man at politibetjentene velger å ignorere ungene. Ingen av de voksne palestinerne i området griper inn eller reagerer på oppførselen. Tvert imot virker det som om de liker denne oppvisningen i hat fra de små barna.

Her kan du se video fra hendelsen;


MIFFs informasjonsarbeid blir finansiert av medlemmers årskontingent og deres frivillige donasjoner gjennom året. Bli medlem av MIFF (klikk her for å gå til registreringsskjema), bli Fast for Israel! eller trapp opp for Israel på annen måte. Du kan gi en gave med SMS i skjemaet under, til Vipps på 39881 eller bankkonto 78770654539.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise