AUFs palestinske søsterorganisasjon hyller terrorister som planla massemord

Logoen deres røper hva som er målet.

AUF-leder Mani Hussaini. (Foto: Runar Kjellstad Nygård)
AUF-leder Mani Hussaini. (Foto: Runar Kjellstad Nygård)

Artikkelen fortsetter under.
Shalom! Nettsiden miff.no har ingen betalingsmur og heller ingen eksterne annonser. Våre nyheter og bakgrunnsartikler er en gave til deg fra MIFFs medlemmer. Med deg på laget kan vi bli enda bedre. Medlemskap koster kun fra 4 kroner per uke. Takk for at du klikker her og fyller ut registreringsskjema nå. Hvis du er medlem fra før, gi en gave til Vipps 39881 eller med SMS i skjema under. Det betyr mye å ha deg med på laget nå når Israel blir 70 år og MIFF blir 40 år! Takk!

Senest 18. januar erklærte sentralstyret i AUF at Fatah Youth er deres søsterorganisasjon.

– AUFs søsterorganisasjon Fatah Youth jobber hver dag for palestinsk frigjøring, sa AUF i en uttalelse.

Ikke bare frigjøring, dessverre.

Fatah Youths logo viser et kart av landområdene til Israel og de palestinske selvstyremyndighetene hvor det like over kartet står «Staten Palestina». AUFs søsterorganisasjon jobber, ifølge sin logo, hver dag for en framtid der verdens eneste jødiske stat er borte.

AUFs søsterorganisasjons kamp inkluderer også hyllest av terrorledere som planla og ledet massemord.

I april 2017 ble denne filmen, med Fatah Youths logo oppe i venstre hjørne, publisert blant annet på den offisielle Facebook-siden til Fatah og på Facebook-siden til Fatahs nestleder Mahmoud Al-Aloul.

De som blir hedret i filmen er

  • Abu Iyad – planla München-massakren hvor 11 israelske idrettsutøvere ble drept.
  • Abu Jihad – planla angrep hvor 125 mennesker ble drept.
  • Marwan Barghouti – funnet skyldig og dømt for sin rolle i fem drap, inkludert angrepet på en sjømat-restaurant i Tel Aviv 5. mars 2002 hvor tre sivile ble drept.
  • Dalal Mughrabi – ledet terrorangrep hvor 37 mennesker ble drept, tolv av dem barn.

I 2014 stilte AUF-ledere stolt opp foran et portrett av Marwan Barghouti. Gjennom Facebook-kanalene til Fatah og Fatah Youth blir terrorister jevnlig hyllet.

Det er skremmende at AUF fortsetter å kalle Fatah Youth sin søsterorganisasjon.

Forrige artikkelForstår ikke hvorfor jøder velger Israel
Neste artikkelNorsk festival har stengt Facebook-siden for alle israelere
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.