Hamas-leder: – O, muslimer, samme hvor du finner en sionistisk jøde må du drepe ham

Fathi Hamad talte i begravelse.

Skjermdump av Fathi Hamads tale. (Via Facebook og Times of Israel)
Skjermdump av Fathi Hamads tale. (Via Facebook og Times of Israel)

Torsdag 26. juli talte Fathi Hamad, en fremstående politisk leder i Hamas, i begravelsen til tre Hamas-terrorister som ble drept i en militær trefning med Israel. En israelsk soldat ble såret av en snikskytter i forkant.

– O muslimer, samme hvor du finner en sionistisk jøde, må du drepe ham, sa Hamad, ifølge Times of Israel.

– Det er et uttrykk for vår solidaritet med Al-Aqsa moskéen… med deres Palestina og deres folk, la Hamad til.

Fathi Hamad ble født i flyktningleiren Jabaliya på Gaza-stripen i 1961 og har tre koner. I 2006 ble han valgt inn som Hamas-representant i det palestinske lovgivende organet (PLC) og fra 2009 var han noen år innenriksminister i Hamas-regimet. Hamads tre år gamle datter mottok i 2010 en hjerteoperasjon i Ashkelon og senere i Jordan, med hjelp fra israelske myndigheter, skrev MIFF i en profil om ham i 2013.

Nå mobiliserer Hamad alle muslimer til å drepe de sionistiske jødene som ga datteren hans livreddende hjelp.

Forrige artikkelEtter MIFF-artikkel ga Norway Cup rødt kort til palestinsk fotballag
Neste artikkelDenne palestinske tenåringen drepte en jødisk tobarnsfar med kniv og skadet to andre før han ble stanset
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.