Like før TV-stasjonen ble bombet oppfordret den til «død over Israel»

Israelske jagerfly gjorde slutt på propagandaen til Al-Aqsa TV.

Her blir den Hamas-drevne TV-stasjonen Al-Aqsa TV sprengt i stykker av israelske jagerfly. (Foto: Skjemdump YouTube)
Her blir den Hamas-drevne TV-stasjonen Al-Aqsa TV sprengt i stykker av israelske jagerfly. (Foto: Skjemdump YouTube)
Denne artikkelen er en gave til deg fra medlemmene i Med Israel for fred (MIFF). Hvis også du blir medlem, kan vi nå ut med sannheten om Israel til enda flere. Er du medlem allerede, håper vi du vil verve en venn nå. Klikk her for å gå til registreringsskjema. Medlemskap er gratis ut året!

Bare en halvtime før den Hamas-drevne TV-stasjonen på Gazastripen ble bombet av Israel mandag kveld, sendte stasjonen en musikkvideo hvor det gjentatte ganger ble oppfordret til «død over Israel». Musikkvideoen viste også klipp fra terrorangrep og scener hvor israelske terrorofre ble begravet.

I musikkvideoen var det også et klipp med den avdøde Hamas-lederen Nizar Rayan som synger sammen med publikum: «[Husk] Khaibar, Khabiar, o jøder. Muhammeds hær vil vende tilbake». Dette slagordet blir ofte brukt som en trussel mot jøder om at de må forvente å bli overvunnet og myrdet igjen av muslimer, akkurat som Muhammed drepte jødene ved landsbyen Khaibar i år 628, skriver Palestinian Media Watch.

TV-stasjonen var et av 150 Hamas-mål som ble bombet etter at terroristene hadde skutt 460 raketter mot Israels sivilbefolkning i løpet av 25 timer.

Her kan du se musikkvideoen som ble spilt på TV-stasjonen:

At det spilles musikkvideoer på Hamas-TV hvor det oppfordres til drap på israelere/jøder er ikke veldig overraskende. Slike musikkvideoer er svært vanlig på Hamas-TV, har Palestinian Media Watch dokumentert i en årrekke.

Selv om Hamas tirsdag gikk med på en våpenhvile med Israel, er det lite sannsynlig at de vil endre noe på sitt hatefulle budskap. Hamas er en islamistisk terrororganisasjon som åpent erklærer i sitt eget charter at muslimer har en religiøs forpliktelse til å ødelegge Israel og utslette jødene.

Gjennom årene har TV-kanalen spredt sitt hat mot Israel og jøder og oppfordret muslimer til å bli selvmordsbombere og terrorister. Heller ikke små barn har vært forskånet for hatet. På TV-kanalens barne-TV er barn blitt opplært til å hate jøder, mens terrorister og «martyrer» hylles som helter.

Nå, etter at Israel bombet stasjonen i stykker, har propagandaen stilnet. I alle fall for en stund. Her kan du se øyeblikket før stasjonen ødelegges:

Israel advarte på forhånd om at bygningen kom til å bli angrepet. I tillegg til at selve TV-stasjonen ble evakuert ble også naboer til bygningen varslet. Det er ikke kommet melding om at noen kom til skade i angrepet på stasjonen.

Forrige artikkelRedaktør som satte dehumanisering av israelere på trykk konfrontert av MIFF – hør intervjuet
Neste artikkelNUPI har oppdatert Waages artikkel med lenke til MIFFs faktasjekk
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -