Houthi-regimet i Jemen indoktrinerer millioner av barn til jihad og jødehat

De som fremmer fredelig konfliktløsning blir framstilt som feige, idiotiske og forræderske.
Illustrasjoner fra en jemenittisk skolebok.

Jemens Ansar Allah-organisasjon, kjent som Houthi-bevegelsen, er ansvarlig for opplæringen til en stor del av Jemens 29 millioner innbyggere. En ny rapport fra IMPACT-se viser at skolepensumet i Jemen er farget av Irans anti-vestlige, anti-amerikanske og anti-israelske agenda. Houthis materiale inneholder ekstrem antisemittisme, og også anti-kristne og anti-sunni budskap, skriver IMPACT-se.

Eksemplene i rapporten viser at houthienes skolepensum:

  • fremstiller USA som «den store Satan», en fiende av alle arabere og muslimer. Det amerikanske flagget blir fremstilt som et symbol på undertrykkelse, som barn må forsvare seg mot.
  • bruker Houthi-slagordet «Allah er den største – Død over Amerika – Død over Israel – Forbannet være jødene – Seier for islam» i matematikkoppgave.
  • fremstiller det som Islamsk Stat er skapt av USA.
  • lærer opp barna til at direkte eller indirekte deltakelse i voldelig jihad mot den amerikanske aggressor er plikten til hver jemenittisk sivilist. De som fremmer fredelig konfliktløsning blir framstilt som feige, idiotiske og forræderske.
  • glorifiserer død i kamp mot fiendene av islam.
  • fremstiller jøder som fiendene av islam og Jemens folk. Jøder er «de som Allah bød oss å være fiender».

Se hele rapporten og eksemplene (54 sider)

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise