Ny film fokuserer på islamisters bruk av barnesoldater

Både palestinske myndigheter og terrorgrupper rekrutterer mindreårige.
Palestinske barn blir misbrukt i kampen mot Israel. (Illustrasjonfoto fra www.pcsweek.org)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

En ny film som heter «Kids: Chasing Paradise», «Jakten på paradis», viser hvordan islamistiske ekstremister verden over misbruker barn ved å indoktrinere dem til hat og trene dem opp til vold og terror.

Filmen utforsker de personlige historiene til vanlige mennesker som blir ekstraordinære aktivister for å redde barn fra radikalisering. Filmen viser blant annet hvordan terrorgruppen IS trener barn til å bli terrorister.

I traileren til «Jakten på paradis» vises det også en rekke eksempler av barn som rekrutteres av de palestinske terrorgruppene Hamas og Islamsk Jihad.

Senest i den siste krigføringen mellom Israel og Hamas kunngjorde Hamas at et av ofrene på 17 år var en del av deres terrororganisasjon. Det er i strid med internasjonal lov å rekruttere og bruke mindreårige i væpnet konflikt.

At en 17-åringen var medlem av en terrororganisasjon er dessverre ikke overraskende. Palestinske terrorgrupper har hatt flere tenåringer i sine rekker. Hver sommer arrangerer Hamas sommerleir for tenåringer hvor de får militærtrening. Titusenvis av palestinske tenåringer deltar hvert år.

Men det er ikke bare palestinske terrorgrupper som rekrutterer mindreårige. Også de palestinske selvstyremyndighetene lærer barn til hat og vold. MIFF har i en årrekke hatt fokus på opplæringen til hat i palestinske skolebøker.

Det er ikke okkupasjonen som avvises i skolebøkene til palestinske barn. De handler om «å utrydde restene av utlendingene [jødene]», fjerne Israel som er «Satans tjener» og love 72 jomfruer i paradis til niendeklassinger som gir livet sitt som martyrer i krig mot Israel. Palestinske barn lærer ikke at alle vil være fornøyd dersom det blir en palestinsk stat på Vestbredden og Gaza-stripen med Øst-Jerusalem som hovestad, en de lærer at Palestina er alt landet mellom Middehavet og Jordan-elven. Palestinske barn blir ikke opplært i å være sinte og frustrerte over okkupasjonen, men over jødene. Jøder blir framstilt som «fiender av islam», som korrupte, løgnere og bedragere. Revolusjonens flamme skal nå til Haifa og Jaffa.

Også i palestinske medier pågår det indoktrinering av barn. Blant annet blir barn opplært til at de ikke er skapt for glede, men martyrdød. Andre ganger oppfordres barn til å ta til våpen, eller til å kaste stein mot israelere.

Hatopplæring av palestinske barn pågår helt ned til barnehagenivå.

Traileren til filmen «Jakten på paradis» kan du se under:

Selve filmen kan du bestille ved å trykke på denne lenken.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise