Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

«Charteret ikke endret»

Farouk Kaddoumi er den nye lederen i Fatah etter Yasser Arafat. Han er kjent som en "hauk". Han har ikke flyttet til de palestinske områdene, men oppholder seg fremdeles i Tunisia.

Kaddoumi opplyser at han har fått ansvar for å støtte den irakiske motstanden mot de amerikansk-ledede styrkene i Irak. «Det er ingen tvil om at den palestinske revolusjonen støtter den irakske motstanden…..» Han ønsket velkommen at det er opprettet en væpnet gruppe i Irak som er oppkalt etter Hamas-lederen Ahmed Yassin, som Israel drepte.

Charteret ikke endret
I motsetning til hva mange tror, ble PLO-charteret ikke endret, sier Kaddoumi [og anerkjenner derfor fremdeles ikke Israels rett til å eksistere]. «Til nå er det palestinske nasjonalcharteret ikke endret,» forklarte han. «Det ble sagt at noen artikler ikke lenger gjelder. Men de ble ikke endret. Jeg er en av dem som ikke godtar noen endringer.»

Dette er det altså ikke vi i MIFF som sier denne gangen, vi bare siterer Fatah-lederen Farouk Kaddoumi, som burde vite det. – Charteret forutsetter at Israel slutter å eksistere som en jødisk stat.

Da han ble spurt om de amerikanske og israelske betingelsene for å gjenoppta fredsprosessen, nemlig at terror-angrep stopper, svarte Kaddoumi: «De kan dra til helvete.»

Kritisk til Nabil Sha’ath
Ellers var Farouk Kaddoumi meget kritisk til utenriksministeren i det palestinske styret, Nabil Sha’ath. Han beskyldte ham for å snakke tøv og stadig motsi seg selv. Han beskyldte Sha’ath for å gi et feilaktig bilde av det palestinske styrets politikk. «For eksempel har han sagt at det palestinske styret har godtatt forskjellige ting, men da jeg undersøkte med lederskapet, viste det seg å være usant,» sa han.

 

 


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart