Vi forhandler for å delegitimere Israel

Mahmoud Abbas forhandler med Israel for å bryte ned den jødiske statens legitimitet internasjonalt, forklarer PA-ambassadør.
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Mange spørsmål er stilt ved Israels forhandlingsvilje ettersom regjeringen har nektet å forlenge den midlertidige byggestansen. PA-president Mahmoud Abbas har truet med å trekke seg fra forhandlingene dersom ikke byggestansen forlenges.

Få eller ingen spørsmål har blitt rettet mot palestinerne, på tross av at man gjør lite eller ingenting for å øke grasrotens tilslutning til en fredsløsning.

Israelerne, som følger med på PA TV, kan se at PAs offentlige kanal fortsetter å glorifisere terror til stadighet. Palestinske skolebøker og palestinsk barne-TV er full av lovprisning av sine “martyrer”, stikk i strid med Oslo-avtalens forpliktelser. Troverdigheten slår sprekker når regjeringens egne informasjonskanaler sprer et stikk motsatt budskap av den fred PA hevder å stå for.

MIFF har tidligere rapportert om eksempler på svært tvetydige budskap fra Fatah, det regjerende partiet for selvstyremyndighetene på Vestbredden.

– Revolusjonens våpen i min hånd
En kultur- og utdanningsfestival i Ramallah, arrangert av PA i sommer, er symptomatisk. Dansere stod på scenen med rifler i hendene, mens de sang følgende tekst:

Fra mine sår har mitt våpen sprunget fram.
Å, fra vår revolusjon har mitt våpen sprunget fram.
Det finnes ingen krefter i verden som kan fjerne våpenet fra mine hender.
Mitt våpen har sprunget fram, mitt våpen har sprunget fram […]
Dette revolusjonære folk har ofret og gitt for å kunne leve i fred.
Mitt våpen har sprunget fram, mitt våpen har sprunget fram […]
Han som ofrer sitt blod bryr seg ikke om hans blod flyter på bakken.
Ettersom revolusjonens våpen er i min hånd, vil min tilstedeværelse bli tredd [over Israel].
Mitt våpen har sprunget fram, mitt våpen har sprunget fram.

Dansen ble filmet av PA TV, som har sendt den 7 ganger siden juni. Sist gang var så sent som 21. september.

Fredsforhandlinger “intet mål”
PAs ambassadør i Libanon, Abdullah Abdullah, går langt i å antyde at den palestinske innsatsen i forhandlingene ikke kommer fra et genuint ønske om en fredsløsning med Israel. Snarere tvert imot.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Abdullah hevder PA-regjeringen bruker forhandlingene til å undergrave Israels legitimitet internasjonalt. Fredsforhandlingene er “ikke et mål” i seg selv. De ønsker snarere å presentere den jødiske staten som “en opprørsk og rasistisk stat”.

– Er i ferd med å lykkes
Abdullah indikerer at målet om å peke på Israels “krigsforbrytelser” og isolere nasjonen, akkurat som man gjorde med Sør Afrika, allerede er i ferd med å lykkes.

– Mange israelere i viktige stillinger er redde for å reise til europeiske land, fordi de kan bli stilt for retten for sine krigsforbrytelser, sa ambassadøren til den libanesiske avisen Al-Hayat 9. september i år.

 

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise