Terrorristmor brukt i PAs FN-kampanje

Æres den som æres bør. I PAs tilfelle er det en mor til fire terrorister som til sammen soner 18 livstidsdommer i israelske fengsler.

Da PA offisielt innledet sin kampanje inn mot FN for å få anerkjent en palestinsk stat, benyttet de kvinnen Latifa Abu Hmeid til å fronte saken.

Hun er mor til sju barn som til sammen har titalls liv på samvittigheten. Fire av disse soner i dag sammenlagt 18 livstidsdommer i Israel, mens en femte er “martyr”.

Fikk ærespris

Abu Hmeid ledet en prosesjon til FNs kontorer i Ramallah, der hun overleverte et brev adressert til organisasjonens leder Ban Ki-moon.

Mens hun var i fokus i de palestinske mediene valgte PAs minister med ansvar for fanger i israelske fengsler, Issa Karake, å gi henne en pris kalt “Plaketten for besluttsomhet og giverglede”. Den var inngravert med navnene på hennes fire terrorsønner som i dag soner flere livstidsdommer.

Karake beskrev derfor hvorfor Abu Hmeid fortjente en slik pris, rapporterer Palestinian Media Watch(PMW):

– Det er henne som fødte krigerne og hun fortjener at vi bøyer oss for henne i ærbødighet og takknemlighet, hevdet ministeren.

18 livstidsdommer
De fire terrorfengslede sønnene hennes er:

– Nasser Abu Hmeid – soner sju livstidsdommer og 50 år. Var kommandør i Al Aqsa-brigadene (Fatahs militære fløy) i Ramallah. Dømt for å ha drept sju israelere og forsøk på drap av tolv andre.
– Nasr Abu Hmeid – soner fem livstidsdommer. Medlem av terrorgruppen Tanzim (Fatahs terrorfløy) og er dømt for å ha vært involvert i to terrorangrep og i våpensmugling.
– Sharif Abu Hmeid – soner fire livstidsdommer. Var involvert i terrorangrep mot sivile og soldater. Var med en selvmordsbomber til sitt åsted i mars 2002.
– Muhammed Abu Hmeid – soner to livstidsdommer og 30 år. Involvert i terrorangrep.

Den femte sønnen, “martyren”, heterAbu Al-Mun’im Muhammed Yusuf Naji Abu Hmeid. Han var medlem av Hamas’ militære fløy Al-Qassam. Han planla samt utførte bakholdsangrepet og mordet på en israelsk etterretningsoffiser.

Det har ikke lyktes PMW å finne ut hvilke dommer Latifa Abu Hmeids to siste sønner soner for i dag.

Misbruk av RamadanMedieovervåkingsorganisasjonen har nylig også rapportert hvordan PA benyttet den hellige måneden Ramadan til å lovprise palestinske martyrer og terroristfanger i israelske fengsler.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise