– USA holder tilbake 1,1 milliarder kroner

En betydelig del av amerikansk bistand til de palestinske selvstyremyndighetene er holdt tilbake siden august, rapporterer avisen The Independent. Kongressen skal ha blokkert overføringer for omkring 1,1 milliarder kroner.  Palestinske ledere betegner tiltaket som en "kollektiv straff".

En betydelig del av amerikansk bistand til de palestinske selvstyremyndighetene er holdt tilbake siden august, rapporterer avisen The Independent. Kongressen skal ha blokkert overføringer for omkring 1,1 milliarder kroner.  Palestinske ledere betegner tiltaket som en «kollektiv straff».

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise