Mitchell: PAs FN-planer skader fredsprosess

Den tidligere Midtøsten-utsendingen fra USA, George Mitchell, mener det palestinske forsøket på å oppnå medlemskap i FN vil gjøre mulighetene for fred med Israel vanskeligere.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

– I dette tilfellet ser det uungåelig ut at fiendtligheter og manglende tillit vil vokse, ikke minske, mens sjansene for forhandlinger synker. Siden begge sider er enige om at den eneste måten konflikten kan løses på er gjennom forhandlinger, er det vanskelig for for meg å se hvordan dette vil hjelpe i så måte, sa han på telefon til Yedioth Aharonoth søndag.

Forrige artikkelAhmadinejad til israelske jøder: – Reis “hjem”
Neste artikkelBarak: – Angriperne skader Israels omdømme
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no