– Abbas vil forhandle ved byggestans

Dersom Israel anerkjenner palestinernes rett til en stat og stanser byggeaktiviteten i bosetningene, vil PA-president Mahmoud Abbas stille opp i forhandlinger. Det blir han sitert på i den palestinske avisen Al-Quds tirsdag. - Vi ønsker å oppnå en politisk løsning for å etablere den palestinske staten side om side med Israel, hevdet han under et opphold i sør amerikanske Colombia.

Dersom Israel anerkjenner palestinernes rett til en stat og stanser byggeaktiviteten i bosetningene, vil PA-president Mahmoud Abbas stille opp i forhandlinger. Det blir han sitert på i den palestinske avisen Al-Quds tirsdag.

– Vi ønsker å oppnå en politisk løsning for å etablere den palestinske staten side om side med Israel, hevdet han under et opphold i sør amerikanske Colombia.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise