Fayyad avviser forhandlinger

PA-statsminister Salam Fayyad avviser forhandlinger med Israel. Han tror ikke tiden er inne for “meningsfulle fredssamtaler”.

Midtøsten-kvartetten med FN, USA, EU og Russland har ikke oppnådd sitt mål om å få palestinerne til forhandlingsbordet, og har derfor planlagt separate møter med partene 26. oktober.

– Vi beklager at vi ikke kan ha direkte samtaler 26. oktober på grunn av innvendinger fra palestinerne. Bare direkte samtaler uten forhåndsbetingelser kan skape rom for en fredsprosess, sier statsminister Benjamin Netanyahu i en skriftlig uttalelse fra sitt kontor.

Forrige artikkelIgjen vaier Hamas-flagg på Vestbredden
Neste artikkelEgypt skal forhandle om siste 550 fanger
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.