Nye land i FNs sikkerhetsråd

Den nye sammensetningen av FNs sikkerhetsråd kan gjøre det vanskeligere for palestinerne å vinne det nødvendige flertall for å bli opptatt som medlem av FN.

Journalist Barak Ravid i Ha’aretz tror de nye landene som kom til fredag vil være mer vennlig innstilt overfor USA enn landene som gikk ut. I januar vil Libanon, Nigeria, Gabon, Bosnia og Brasil bli erstattet av Pakistan, Marokko, Togo og Guatemala. Den femte plassen vil gå til Aserbadjan eller Slovenia.

Forrige artikkelRepublikanske kandidater enige om Israel
Neste artikkelLivni: – Hamas ble styrket, Israel svekket
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.